ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ CRAUS 28cm ΜΕ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 5ah 2 ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΙΠΑΝΣΗ

75,00

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΛΑΔΕΥΤΙΚΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟΜΕ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 88v 5ah -2 ΑΛΥΣΙΔΕΣ – ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΙΠΑΝΣΗ

Το αλυσοπρίονο είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, καλυμμένα σε μεγάλο βαθμό με ελαστικό υλικό HIGH GRIP, που εγγυάται ένα ασφαλές κράτημα σε όλες τις συνθήκες. Τροφοδοτείται από μπαταρίες κατασκευασμένες με τεχνολογία ιόντων λιθίου (Li-Ion). Αυτή η τεχνολογία επέτρεψε την αποθήκευση διπλάσιας ενέργειας.

είναι κατάλληλο για τον κήπο ή το κτήμα για κλάδεμα. Ο εργονομικός σχεδιασμός και το ελαφρύ του βάρος θα κάνει την εργασία σας πιο εύκολη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Eπαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό. Για κλάδεμα δέντρων και θάμνων, τεμαχισμό υλικών κοπής και ξυλοκατασκευές. Με αλυσίδα 1/4-PM3 για υψηλή απόδοση και δυνατή κοπή. Αντιολισθητική λαβή χειρισμού για τέλεια εργονομία.

Εύκαμπτο προστατευτικό κάλυμμα για ασφαλή εργασία, ένδειξη κατάστασης φόρτισης. διατίθεται ως σετ μηχάνημα και είναι ήδη το αγαπημένο ξυλοκοπτικό των γκατζεντάκηδων. Ενα επαναστατικό προϊόν που λόγω της ευελιξίας της χρήσης του, μπορεί να μπει σε κάθε σπίτι, καθώς απευθύνεται σε πάρα πολλούς μη εξοικειωμένους χρήστες που ενδεχομένως να επιθυμούσαν να δουλέψουν με ένα αλυσοπρίονο, αλλά το φοβούνταν στη χρήση από άποψη επικινδυνότητας και πολυπλοκότητας.Το προϊόν αυτό ήρθε λοιπόν για να καλύψει αυτήν την ανάγκη και να δημιουργήσει μια νέα τάση στην αγορά εξού και το όνομα που αποφασίσαμε να του δώσουμε «ξυλοκοπτικό» ώστε να διαφέρει και να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο προϊόν ακόμα δε και από αλυσοπρίονο.Επομένως καλό θα είναι και για τη δημιουργική σας απασχόληση .

Αποτελεσματική αλυσίδα κοπής.Ανθεκτική αλυσίδα κοπής του εγγυάται ταχεία πρόοδο της εργασίας και καθαρές κοπές.

Μπαταρία ιόντων λιθίου.

Η ισχυρή μπαταρία 88V 5ah εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μέγιστη απόδοση χρόνος φόρτισης 60min.

Συσκευασία: περιλαμβάνει

Σώμα Αλυσοπρίονου

1+1 Μπαταρία Δωρο ,1+1 Αλυσίδα Ταχυφορτιστης,Κλειδί,Λαμα

ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ CRAUS 28cm ΜΕ 2 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 5ah 2 ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΙΠΑΝΣΗ

75,00

Κωδικός προϊόντος: 387510 Κατηγορίες: ,