Αλυσοπρίονο mini Craus 48v Με Αυτόματη Λίπανση 3 Μπαταρίες 5ah

55,00

Αλυσοπρίονο mini Craus Germany 48v Με Αυτόματη Λίπανση 3 Μπαταρίες 5ah

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Πολύπλευρο επαναφορτιζόμενο ξυλοκοπτικό. Για κλάδεμα δέντρων και θάμνων, τεμαχισμό υλικών κοπής και ξυλοκατασκευές. Με αλυσίδα 1/4-PM3 για υψηλή απόδοση και δυνατή κοπή. Αντιολισθητική λαβή χειρισμού για τέλεια εργονομία.

Εύκαμπτο προστατευτικό κάλυμμα για ασφαλή εργασία, ένδειξη κατάστασης φόρτισης. διατίθεται ως σετ μηχάνημα και είναι ήδη το αγαπημένο ξυλοκοπτικό των γκατζεντάκηδων. Ενα επαναστατικό προϊόν που λόγω της ευελιξίας της χρήσης του, μπορεί να μπει σε κάθε σπίτι, καθώς απευθύνεται σε πάρα πολλούς μη εξοικειωμένους χρήστες που ενδεχομένως να επιθυμούσαν να δουλέψουν με ένα αλυσοπρίονο, αλλά το φοβούνταν στη χρήση από άποψη επικινδυνότητας και πολυπλοκότητας.Το προϊόν αυτό ήρθε λοιπόν για να καλύψει αυτήν την ανάγκη και να δημιουργήσει μια νέα τάση στην αγορά εξού και το όνομα που αποφασίσαμε να του δώσουμε «ξυλοκοπτικό» ώστε να διαφέρει και να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο προϊόν ακόμα δε και από αλυσοπρίονο.Επομένως καλό θα είναι και για τη δημιουργική σας απασχόληση .

Αποτελεσματική αλυσίδα κοπής.Ανθεκτική αλυσίδα κοπής του εγγυάται ταχεία πρόοδο της εργασίας και καθαρές κοπές.

Μπαταρία ιόντων λιθίου.

Η ελαφριά και ισχυρή μπαταρία 48 V εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μέγιστη απόδοση χρόνος φόρτισης 120min.

Αλυσοπρίονο mini Craus 48v Με Αυτόματη Λίπανση 3 Μπαταρίες 5ah

55,00