Έξυπνη Βρύση Ταχυθερμαντήρας Ζεστού Νερού

Original price was: 54,90€.Current price is: 36,00€.

Έξυπνη Βρύση Ταχυθερμαντήρας Ζεστού Νερού

Η έξυπνη βρύση ταχυθερμαντήρας που βγάζει απευθείας ζεστό νερό σε 5-7 δευτερόλεπτα. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα από τους λογαριασμούς του ρεύματος.

Προσφορά: Οι x2 βρύσες 65 ευρώ!

Η Έξυπνη Βρύση – Ταχυθερμαντήρας Νερού σας εξασφαλίζει ζεστό νερό σε δευτερόλεπτα!
Πραγματικά ζεστό νερό σε 5-6 δευτερόλεπτα!
Βάλτε τέλος στην αναμονή, η έξυπνη βρύση σας λύνει τα χέρια προσφέροντάς σας ζεστό νερό σε λίγα δευτερόλεπτα. Έτσι μπορείτε να πλύνετε τα πιάτα, να πλυθείτε το πρωί, να φτιάξετε ζεστό καφέ και πολλά ακόμη χωρίς να περιμένετε.

Εξοικονόμηση χρημάτων καθώς καταναλώνει ρεύμα μόνο όταν την ανοίγετε στο ζεστό!
Γιατί να ανάβετε θερμοσίφωνα και να περιμένετε για να πλύνετε λίγα πιάτα όταν με την έξυπνη βρύση μπορείτε να το κάνετε άμεσα καταναλώνοντας ρεύμα μόνο για όση ώρα βγαίνει ζεστό το νερό; Γυρίζοντας στο κρύο, η λειτουργία του ταχυθερμαντήρα σταματάει και η έξυπνη βρύση λειτουργεί ως μια κανονική βρύση χωρίς να καταναλώνει ρεύμα.

Πανεύκολη τοποθέτηση στην θέση της κοινής βρύσης!
Δε χρειάζεται να είστε ειδικός για να αντικαταστήσετε την παλιά σας βρύση με την έξυπνη βρύση. Δε χρειάζεται να καλέσετε υδραυλικό καθώς η τοποθέτησή της είναι πανεύκολη και μπορείτε να την κάνετε και εσείς χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.

Χλιαρό ή καυτό εσείς επιλέγετε…
Ρυθμίστε την θερμοκρασία με βάση την ροή του νερού. Αν το νερό σας φαίνεται πολύ ζεστό αυξήστε την ροή του νερού για να μειώσετε την θερμοκρασία. Αν πάλι θέλετε καυτό νερό, μειώστε την ροή χρησιμοποιώντας το χερούλι.

Λειτουργεί με ρεύμα…
Συνδέστε την στην πρίζα της κουζίνας σας ώστε ο ταχυθερμαντήρας να θερμάνει το νερό άμεσα, χωρίς να πατήσετε κανένα άλλο κουμπί.

Έξυπνη Βρύση Ταχυθερμαντήρας Ζεστού Νερού
Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: